Slår också ett slag för grillkorgen. Den har vi snart slitit ut {messed}
Vi grillar både grönsaker i bitar och lax i våra. Tycker att det är svårt att få grönsaker att sitta kvar på spetten när dom mjuknar, så grillkorgen är helt perfekt. Vid lax smörjer jag den lite i botten så går laxen inte sönder och grillsmaken får man :)
Vegetariskt ......hmmmm. Mina döttrar kör qourn och halloumi. Men qournfilén brukar dom snitta en ficka i och stoppa i feta ost eller halloumi och kryddor i. Sen lindar dom squash eller aubergine runt om ( lite puligt men dom får det att funka, man får skära fetan i små bitar) . Sen får dom grilla på svag värme i korgen så fetaosten smälter lite. Blir festligare än att bara grilla dom upp och ner.
Olika former av burgare grillas också i korgen. Både färdigköpta och hemgjorda linsbiffar, kikärtsbiffar och hamburgare.
Hoppas du får fler tips. Ska följa tråden och se om man kan få lära sig något nytt!