Spenatsufflé med Västerbottenost
Som alltid med sufflé, ska de ätas omgående efter dom har kommit ur ugnen.
Som alltid med sufflé, ska de ätas omgående efter dom har kommit ur ugnen.
En liten twist på att fylla paprikorna med risoni istället och balansera upp med en kryddstark köttfärsås.
Denna bönsoppa är en av de godaste soppor man kan äta. Och mycket enkel att göra
en riktig smaskig kaka som retar de flesta gommar
En rätt som kräver mycket arbete, men är fantastisk god. Om man gillar kolasmak
Sichanpeppar kan vara lite svårt att få tag på. Det som gör att den passar så bra är det finns en liten enbärssmak och…
Jag har förmånen att känna Norbert och har vid ett par tillfällen praktiserat med honom vid olika gästabud. Den här startern är bland det…
En pastarätt som överraskar dina gäster både i smak och elegans.
En mycket enkel och smakrik dessert utan att vara för söt. Fungerar utmärkt att göra dagen före och är snabb att lägga upp inför…