Rabarberclafoutis med vaniljglass
Clafoutis är en fransk snabbvariant på paj och kan bakas med säsongens frukter och bär efter smak. En klick lättvispad grädde är också gott…
Clafoutis är en fransk snabbvariant på paj och kan bakas med säsongens frukter och bär efter smak. En klick lättvispad grädde är också gott…
Glasstårta med frasig, söt botten och friskt inre. Tårtan passar för alla tillfällen och kan, vackert dekorerad, tronar på vilket festbord som helst!
Citrusglass med krossad saltlakrits blir till supergoda glasspinnar. Enkelt och gott till efterrätt eller kalas.
Lätt och fräsch glasstårta med en härlig ton av lime. Kom ihåg att ta ut hallontårtan och ställ den i kylen en timme innan…
Perfekt sommarsvalka i ett glas!
Blir jätte gott – och är lätt att fixa utan en massa ingredienser :))
Hallonmousse med vit choklad döljer sig i den här söta rullen.
Lättlagat – snabbt och gott – servera med ris, ärter och svartvinbärsgele…
Såsen är väldigt god till rostade rotsaker, grillad eller stekt lax, grillat eller stekt fläskkött eller som dipp till chips eller nachos och grönsaker.
Klassisk hamburgerdressing! Här i en mager variant med kvarg.
Vill du ha en smakupplevelse utöver det vanliga? Prova den här med fänkålsgrillad lax och saffranspotatis.
En gammal klassiker, alltid lika god.