Förrätt med getost

Snabb och enkel.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 skivor av getostrulle
  • 1 stor tomat
  • 6 röda plommon
  • ½ röd lök
  • 1 knippa dill
  • 1 dl rapsolja
  • 1 msk vit balsamvinäger

Gör så här

  1. Ta ur kärnorna i tomaten och hacka den smått.
  2. Hacka plommon,lök och dill.
  3. Blanda grönsakerna med rapsolja och balsamvinäger.
  4. Lägg getostskivorna på en plåt klädd med oljat bakplåtspapper och sätt in i 225 grader tills det börjar bubbla i osten.
  5. Lägg så osten på assietter och skeda över grönsakerna.
  6. Servera med vitt rostat bröd till.
  7. Garanterat gott!
  8. Jag brukar sätta in osten i ugnen strax innan gästerna kommer.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept