Köttfärsfyllda paprikor

GI-vänlig rätt men även god för alla!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3 paprikor
  • 100 g köttfärs
  • 1 gul lök
  • 1/2 pressad vitlöksklyfta
  • 1/2 brk krossade tomater
  • 4 msk crème fraîche
  • Salt
  • Peppar
  • Chilipulver
  • Paprikapulver
  • 1 dl riven ost

Gör så här

  1. Skär toppen av paprikorna och rensa ur kärnorna. Ställ paprikorna i en ugnsform. Strimla paprikalocken och löken.
  2. Stek köttfärsen, löken, vitlöken och paprikastrimlorna. Häll på krossade tomater och krydda efter tycke och smak. Blanda i crème fraîche. Häll röran i paprikorna och toppa med ost. Gratinera i 225 grader tills osten smält och paprikorna blivit mjuka.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Fynda ”Best Wine in box”
229 kr