Rostade tunnbrödssnittar med parmesan och rökt skinka

Lagom snittar, goda som förrätt eller på ditt buffébord.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3 tunnbröd, rektangulära
  • 100 g rökt skinka mycket fintärnad
  • 200 griven parmesan
  • 1,2 dl Lindahls Rysk Yoghurt
  • 1½ tsk sambal oelek,7 g
  • ½ liten rödlök, finhackad,30 g

Gör så här

  1. Ugn 225 grader.
  2. Blanda alla ingredienser förutom tunnbrödet.
  3. Bred massan jämn över tunnbrödet.
  4. Rulla tunnbrödet med fyllningen inåt till fina rullar.
  5. Linda rullorna i plastfolie och ställ kallt i två timmar.
  6. Skär rullorna i 2 cmtjocka skivor.
  7. Lägg dem på bakplåtspapper och grädda i 10 minuter vid 225 grader.

Kommentarer

Parmesan 200 st? gram va :)
Perfekt till drinken, ganska så starka i smaken. Receptet blev ett fat, ca 20st men alla gick åt på fyra vuxna.
Hur många blir det ungefär?

Liknande recept

@zeta

Gazpacho

Kall tomatsoppa, lika god till lunch som till förrätt. Enkel att göra och lätt att förbereda, låt den gärna stå i kylen över natten,…