Smördegsinbakad kycklingfilé med gorgonzola

Har ej provat den än

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 8 smördegsplattor (fyrkantiga)
  • 4 kycklingfiléer
  • 200 gram gorgonzola
  • Salt
  • Peppar
  • 1 äggula

Gör så här

  1. Skär kycklingfileérna i strimlor. Stek dom snabbt på hög värme i stekpanna, olja och lite smör, salt och peppra! Lägg upp kycklingbitarna på en botten av smördeg och smula över rikligt med gorgonzolaost. Lägg ett lock över och nyp ihop runt kanterna. Pensla med uppvispad äggula, grädda ca 20-25 min, 175 grader. Servera med en krämig potatisgratäng och en god sallad! Smula gärna ner lite extra gorgonzola i salladen! Ljuvligt gott!!

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr