Gott lite grovt bröd utan jäst
Detta brödet gjorde jag i dag i stället för att köpa, på detta sättet är det både nyttigare och utan konstgjorda tillsatser. Tyckte själv…
Mandelmjölk är superenkelt att göra själv. Det tar bara några minuter. Mandelmjölk har en mild, god smak. Den är lättsmält och snäll mot magen. Om du är laktosintolerant är det här det perfekta alternativet för dig. Man kan använda mandelmjölk i smoothisar, soppor, chiapudding eller dricka den precis som den är. Kanske tillsamman med en god rawfoodkaka. Spara nötmassan som blir kvar och använd den till hemmagjord müsli, kakor eller kex. Du kan även frysa in det och spara till ett senare tillfälle.
Detta brödet gjorde jag i dag i stället för att köpa, på detta sättet är det både nyttigare och utan konstgjorda tillsatser. Tyckte själv…
Glutenfritt tunnbröd som smakar lika bra som den ”vanliga” varianten med vete.
Detta recept innehåller mer ägg än ett vanligt pannkaksrecept, eftersom det mättar mer och eftersom det behövs för att binda ihop det glutenfria mjölet.…
recept från internet
Smarrigt! Jag bytte ut persiljan mot koriander och serverade med råstekt sötpotatistärningar.
Snabbt och jättegott!