Varm pannkakstårta

En enkel rätt att göra i ordning i förväg för att sen bara sätta in i ugnen o gratinera. Passar lika bra till vardags som till lite festligare tillfällen. Här har jag valt att använda mig av färdigköpt stuvning på konserv. Givetvis kan man göra en egen god stuvning.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 7 lite tjockare tunnpannkakor
  • 185 gr färdigköpt stuvning
  • 5 dl crème fraiche
  • 7 dl riven ost med lite smak typ greve

Gör så här

  1. Grädda 7 tunnpannkakor...lite tjockare än vanliga.
  2. Blanda den färdiga stuvningen med hälften av creme fraichen och 3 dl riven ost.
  3. Lägg en pannkaka på ett ungsfast fat. Bred ut lite fyllning och lägg på nästa pannkaka. Fortsätt så tills alla pannkakor gått åt.
  4. Blanda andra hälften av creme fraichen med 4 dl riven ost och bred ut över tårtan.
  5. Grädda i ugnen på 225 grader tills ytan fått fin färg 10-15 minuter.
  6. Servera tillsammans med en god grönsallad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…