Jag gjorde faktiskt en sökning och hittade det på Skogaholms hemsida:
Carlssons fyrkant
Ett riktigt mustigt bröd med mycket karaktär. Carlssons Fyrkant innehåller både malt, fänkål och kummin. Denna mörka sirapslimpa smakar underbart med riktigt matiga pålägg och kanske en kall öl. Ett litet tips - Carlssons Fyrkant passar även utmärkt att göra små goda snittar av!
Ingredienser:
Mjöl (vetemjöl, siktat rågmjöl, fullkornsmjöl av råg), vatten, sirap, malt av korn, jäst, vegetabiliskt fett, salt, fänkål, kummin, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra och kornmalt).
Bara att prova sig fram!
Kornmalt kan vara svårt att få tag på. Vill man ha det i (för det ger en speciell smak) så prova att kontakta ett bageri eller bryggeri. Man kan använda vört också för liknande smak och färg.