Sollans smörgåstårta 1
För: 8-10 personer
Tillagningstid: 1 tim minuter
Den här smörgåstårtan är gjord på Polarbröd. måste du prova, du kommner inte att ångra dig!
Källa: Min egen bild
Uppladdad av: evaldo
Ingredienser
Polarbröd
Ägg
Kräftstjärtar
Slanggurka
Tomater
1 ask bredbar leverpastej
1 stor burk créme fraiche
4 msk bostongurka
2 hg hackad rökt skinka
2 hackade äpplen ( stora )
1 burk majonnäs ( stor )
1 burk tonfisk i vatten eller olja
Ost
1 hackad purjolök
Svartpeppar
Salt
Aromat
Fyllning1, botten:
Bredbar leverpastej
créme fraiche
Bostongurka
Fyllning 2:
2 hg hackad rökt skinka
2 hackade
Äpplen, stora
Créme fraiche
Majonnäs
Svartpeppar
Fyllning 3:
1 burk tonfisk i vatten eller olja
1 hackad purjolök
Créme fraiche
Majonnäs
Salt
Aromat eller Piffi allkrydda
Lägg till i inköpslistan
Beskrivning
Blanda leverapstpej, créme fraiche och bostongurka och bred på bottnen.
FYLLNING 2:
Blanda hackad rökt skinka, 2 hackade, stora äpplen med majonnäs samt svartpeppar och bred ut på botten 2.
DEKORATION:
Bred majonnäs blandat med créme fraiche på toppen och sidorna och fäst skivad slanggurka på sidorna.
Dekorera med kräftstjärtar, räkor, ostp, slanggurka och lite isbergssallad.
SMAKLIG MÅLTID.
Skrivet av evaldo
2007-10-29
http://www.matklubben.se/matprat/oenskelaadan_41/behoever_ett_smoergaastaartrecept__5504.html(Y)