Tråd:
Bra tillbehör och/eller kombinationer – vad är gott till vad?

Inlägg

@sju

Det är så gott, måste steka strömming snart känner jag. {eat}

@boz1965

Skrivet av sju den 30 aug 2010

Stekt strömming och lingonsylt (till mos) är ett måste enligt mig, men många rynkar på näsan åt denna kombination och tycker det är konstigt att äta sylt till fisk.

Visst är det gott? :p

@elleave

Inte världens ovanligaste kombination kanske, men tacosås och avokado är verkligen jättegott ihop

@mistys

Socker i stuvade makaroner är ett måste i vårt hem.....annars äter dom inte. Många på jobbet rynkar på näsan åt detta. Jag trodde det var vanligt.

Min svärfar åt alltid lingonsylt i ärtsoppan, men där går nog min gräns!

@vinciqator

Den enda barbariska sedvänjan i Västsverige. T.o.m. korvmojjarna har det. Huh.(N)

@sju

Stekt strömming och lingonsylt (till mos) är ett måste enligt mig, men många rynkar på näsan åt denna kombination och tycker det är konstigt att äta sylt till fisk.

@vinciqator

Pepparkakor och tapenade
Ädelost och fisk
Ädelost och sött portvin
Chutney och kallskuret kött
Rökt fisk och hjortronsylt ( utrörd 1:2 i Crème Fraîche )

@sebben003

Jag måste säga att helstekt fläskfilé (finns bland mina recept) som är marinerad i vitlök, sweetchili och honung. Därefter ingniden i balsamvinäger och en rejäl skvätt brandy! Det är en oerhört lyckad smakkombination!

@gnurf

Socker till fläskpannkaka. Mmmm...kombinationen mellan salt, smörigt, krispigt och sött. Å så ett glas kall Mjölk till det...(Y)

@vinciqator

Ketchup? Funkar nog till allt - utom möjligen filmjölk. o)

Tomatketchup light – LCHF

@the_mama97mia

mmm kall bea är gott till mycket"

jag är rädd för att jag tycker att en klick gott smör är bra tillbehör till nästan allt...

@shoutoutloud

kall bearnaisesås och mamma scans köttbullar att doppa i. bearnaisesås på flaska brukar jag ha=)