Den här brukar göra succé. Gör stommen kvällen innan så att den får dra över natten i kyla. Sedan är det bara att "klä" den samma dag du ska servera den.
Den här är nästan obligatorisk hemma hos oss när ungarna fyller år och
vi bjuder släkten på mat.
Enkelt att dubblera eller trippelera och förberedas. Jag gör alltid en stor bunke full som får
stå i kylskåpet tills det är dags att värma. Hackar salladen också i en stor bunke och strör över när det är dags. Servera den med nachos i olika smaker. Tacokyckling
Uppskattad av alla åldrar.
eller ngt i den stilen,
toppengott, går att förbereda, sen vill man kanske ha pot gratäng till, den kan du ju göra halvklar dagen innan, o sen bara skära sallad, lägga upp o värma på pot dagen D.
Behöver akut hjälp med vad vi ska bjuda på för mat på fredag. Sonen fyller 19 år och vi blir ca.17 pers. Blandat vuxna, barn och ungdomar. Helst något som går att förbereda. Tackar så hemskt mycket i förhand!:)