Stek kotletterna med ben i lite smör i stekpannan, krydda med salt och peppar,
Låt en kvist Rosmarin (färsk) eller en ½ tsk torkad rosmarin steka med
samt en kyfta vitlök pressad eller hackad (ha inte för hög värme då bränns löken)
När kotletterna har fått fin färg, lägg en tesked mintgelé (finns färdig på burk) på dom + en matsked vatten i pannan och lägg på ett lock, samt stäng av värmen.
Potatisgratäng passar bäst till, och en sallad med tomater och gurka tycker jag.
POTATISGRATÄNG:
Skala och skiva ca 5-6 st potatisar (normal stora) i tunna skivor. (Det går med färskpotatis också om du inte sköljer dom så mycket, stärkelsen ska vara kvar.)
Lägg i en smörad ungssäker form. Strö på lite salt och peppar
Köp kelda Ostsås slå över, och sätt in i ugnen 175º i ca 30 minuter.
Lycka till !....blir en perfekt festmiddag
Hör gärna av dig du kan få fler smarriga och lätta recept