Jag brukar grilla bara dela och göra en kryddblandning av lite olja,paprikaoulver,salt och svartpeppar. Eller göra goda gräddstuvningar med överblivet kött,korv och ha i ca 2 dl dill och stekt lök det brukar bli kanongott.
Dela i mindre bitar och stek precis som du gör med överbliven vinterpotatis, krydda med salt och peppar eller annan favoritkryda, hacka lite gräslök och blanda ner när du ska servera. Stekt korv, köttbullar, pannbiffar eller fiskpinnar är gott att ha till. (Y)
Släng ner dem i påse tillsammans med dill
och så in i frysen.
Spara till vintern!
Då slänger du ner dem i lite kokhett vatten,
lägger lock på och väntar tills potatisen är varm.
Smakar underbart, säger en som provat!
Jag gjorde efter ett recept från Ica-Kuriren igår..
Smält smör och olivolja. Lägg i den kokta färskpotatisen. Krydda med chiliflakes och pressad vitlök. Låt det få lite stekyta. Hacka färsk timjan och strö över.
Blev supergott.