Tråd:
Min FAVORITPIZZA…

Inlägg

@jimboz

Överlägsen deg för tunna Pizzor..

Leilas pizzadeg

@flingsalt

Ungersk picksalami, lök, svarta oliver, spansk peppar eller jalapeno. (L)

@jas65

Själv så älskar jag mycket fin grön paprika och rödlöks skivor, det ger en speciell smak till pizzan med övriga tillbehör och gärna när man bakar in osten i degen.

Man får ju en massa tips här på goda tillbehör.
Mvh Höfta på med gnurfens tråd
Anders

@hillan66

Skrivet av bakamonkeyprincess den 29 jan 2010

Nu blir jag faktiskt lite ledsen, har precis fått reda på att jag inte får äta gluten (efter nästan 20 år)...
Men jag älskar pizza med tomatsås, banan, ananas, skinka, champinjoner och curry :p

Det går att göra glutenfri pizza också! kan tyvärr inte bjuda dig på något speciellt recept men det finns för jag har vänner som har samma problem! Man får helt enkellt försöka hitta bra alternativ som man kan tycka om istället! Lycka till!

@bakamonkeyprincess

Nu blir jag faktiskt lite ledsen, har precis fått reda på att jag inte får äta gluten (efter nästan 20 år)...
Men jag älskar pizza med tomatsås, banan, ananas, skinka, champinjoner och curry :p

@popik

Skäms nästan för att säga det men jag gör aldrig pizza själv, jag tycker att köpepizzan är mycket godare och det blir nästan alltid med tomat, ost, oxfilé, färska tomater och färsk lök på. Och stark sås att doppa kanterna i.(L)

@123linnea

Skrivet av Amika den 29 jan 2010

Jag gör det enkelt för mig. Kavlar ut deg och lägger på ett tunt lager tomatsås. River sedan sönder mozzarella i bitar och lägger på, River över lite parmesanost och lägger sedan parmaskinka och färska basilika blad överst. In i ugnen. MUMS! :) Parmaskinkan blir frasig och salt. Det är mums det. :)

MMMums - låter gott!

@amika

Jag gör det enkelt för mig. Kavlar ut deg och lägger på ett tunt lager tomatsås. River sedan sönder mozzarella i bitar och lägger på, River över lite parmesanost och lägger sedan parmaskinka och färska basilika blad överst. In i ugnen. MUMS! :) Parmaskinkan blir frasig och salt. Det är mums det. :)

@frucaos

Är också en fan av gorgonzola på pizza. Banan är fint, gärna tillsammans med kyckling och curry.
Prova stora räkor som marineras i sweet chilisås! Tillsammans med purjolök och paprika. Gott...

@jimboz

Jag har ett bra ställe där jag bor, där gör dom en helt suverän Quatro med färska stora blåmusslor som dom garnerar med ..Jag tror att dom har drejat sina tallrikar själva, för den storleken har jag aldrig sett maken till. Jag skulle få diska en sån tallrik i min diskmaskin en och en :)

@gul13

Oj vad alla är innovativa när det gäller pizza.
Jag skäms nästan och beskriva min favoritpizza: :'(
Hemgjord tomatsås
Skinka
Hemgjord lammkorv i tunna skivor
Paprika
Färska champinjoner
Färska tomater
Ost

@gnurf

Vatten, olja, salt, mjöl, jäst...å kanske en liten nypa socker för att boosta igång jäsningen (Y) Jag läste om detta (att frysa pizzadeg) i ngn tidning på en fikarast i storköket där jag jobbade för 25 år sedan. Å tänkte "Men är det möjligt!??". Det var det :)

Å så geschvinnt om man ska göra lite tilltugg till en välkomstdrink, bara plocka fram å tina i micron, kavla ut i avlånga längder och dressa med tomat, salami, ansjovis, ost å bränna av i ugnen. På en halvtimma har du fixat drinktilltugg (passar bra till både mousserande, en Draja eller en Bloody) till 15 personer...(Y)

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr