Ädelostfyllda kycklingfiléer med rosépepparsås

Maträtt som sköter sig själv i ugnen.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 125 g Kvibille ädelost
  • 2 tsk soja
  • 1/2 tsk dragon
  • 3 dl grädde
  • 2 tsk rosépeppar

Gör så här

  1. Ugn: 200 grader.
  2. Smörj en ugnssäker form. Skär ett snitt längs med filéerna. Fyll med ädelost och tryck ihop köttet. Lägg filéerna i formen.
  3. Pensla dem med soja och strö över dragon.
  4. Vispa samman grädde och smulad rosépeppar. Häll såsen över filéerna. Ställ in formen i nedre delen av ugnen, ca 30 minuter, kolla att dom är klara. Skär gärna filéerna i skivor innan de serveras med kokt ris och sallad.

Kommentarer

Gott och mycket tacksamt att laga och bjuda på. Alla gäster tyckte om denna maträtt. Tack för ett bra recept!
Tack för receptet, full pott i poäng, sen säger jag bara en sak: MUMSIGT.
Detta var supergott, kommer vi göra fler gånger
Full pott från oss också. Både barn och gäster åt och tog mer. Verkligen gott. :)
Underbart jättegott! Rekomenderas varmt!! Lägger även in en bild på gratängen.
Åh, va gott! Högsta betyg! /Tandri

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…