Ädelostkyckling

En snabb och god rätt...

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • Svartpeppar
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 75 g grovriven ädelost

Gör så här

  1. Banka ut kycklingfiléerna med handen. Bryn dem i smör på båda sidor i en stekpanna. Smaksätt med svartpeppar. Blanda lätt crème fraiche, vatten, buljongtärning och soja i en traktörpanna. Lägg i kycklingen och låt dem koka under lock ca 5 min. Strö över ädelosten.
  2. Servera med kokt skalpotatis i skivor och kokta broccolibuketter.
  3. Om man köper tvättad potatis kan man koka den med skal i tjocka skivor. Då är den klar på 10 minuter.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@scan

Faluwok

En asiatisk wok med svensk touche. Hoisinsås är en universalkrydda som sätter karaktär på rätten.