Äppelsallad med persikor och kondenserad mjölk

Sötsyrlig mexikansk dessert. Desserten är jättegod och för oss lite annorlunda sallad med mycket sötma.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 6 stora äpplen, gärna Ingrid Marie
  • 1 stor burk konserverade persikor, ca 450 g
  • ½ dl filmjölk
  • Ca 300 g kondenserad mjölk
  • ½ dl russin
  • ½ dl hackade nötter, t ex hasselnötter

Gör så här

  1. Skala äpplena och skär dem i ganska stora tärningar. Häll av spadet och skär persikorna i tärningar.
  2. Lägg äpplen och persikor i en skål. Rör ner filmjölk och kondenserad mjölk och blanda.
  3. Strö russin och hackade nötter ovanpå. Ställ salladen kallt.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…