Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Eftersom jag fick äran att skapa efterrätt till Nyårsdesserten 2014 fick det bli 3 olika sorter då jag hade svårt att välja vilken jag ville göra. Då gjorde jag dessa som bestod av: Creme brulee dekorerad med sharonfrukt Mördegskaka med apelsin fyllda med lemoncurdgrädde och Aftereight kuber fyllda med chokladmousse toppat med hallonspegel + bär och frukt.
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
En längtan till Turkisk mat
Lika goda som ”Mammas” köttbullar
God curd på körsbär där du inte behöver kärna ur körsbären. Den är dessutom sötad med honung istället för socker, vilket gör den lite…
recept från internet