Anettes rabarberdessert

Har du inte färsk eller fryst rabarber blir det också gott med syrliga äpplen. Jag har testat båda!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 dl flagad rostad mandel
  • 2 dl små mandelbiskvier, knappt 1 påse
  • 650 g rabarber, färsk eller fryst
  • 3/4 dl socker
  • 1 tsk malen kanel
  • 2 dl vispad grädde

Gör så här

  1. Stöt mandelbiskvierna eller krossa dem i matberedare. Smält samman rabarber, socker och kanel. Vispa grädden. Blanda mandelbiskvier och rostad mandel, men spara litet mandel till garnering.
  2. Lägg blandningen i botten på 4 coupeglas. Fördela rabarbern ovanpå och toppa med vispad grädde. Garnera med litet rostad mandel och dofta över kanel.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…