Apelsin och vaniljsnaps

Serveras med fördel till apelsin och vaniljsill.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2½ dl okrydddat brännvin
  • ½ apelsin
  • 0.33 vaniljstång
  • 2 tsk ljus sirap

Gör så här

  1. Häll spriten i en skål. Skölj apelsinen noga. Riv skalet och pressa saften ur apelsinen. Lägg apelsinskal och saft i spriten. Skåra och skrapa ur vaniljstången. Blanda ner fröna i spriten och tillsätt sirap och rör om. Låt stå övertäckt i kyl i 2 dygn. Sila över snapsen på flaska.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@koppargrytan

Mangocolada

Precis så gott som det låter. En klassisk cocktail i dessertform med apelsin, mango och kokos som hjältar. Tillsätt bara sandstrand för maximal njutning.

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr