Apelsinshots

Tips: Överbliven caffè zucchero går att spara i kylen, rör om vid användning.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 cl caffè zucchero
  • 3 cl espresso eller starkt kaffe
  • ca 3 cl skummad Mjölk
  • 1 cl Amaretto syrup
  • rivet apelsinskal

Gör så här

  1. Caffè zucchero: vispa 1,5 dl strösocker med 3-4 cl espresso ca 5 minuter, det skall bli riktigt fluffigt och poröst.
  2. Häll caffè zucchero och kaffe i ett glas. Smaksätt den skummade mjölken med syrup och rivet apelsinskal. Toppa med mjölken och garnera med apelsinskal.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…