Bananhavrekaka med hallon

Enkel och god kaka utan gluten, laktos och socker.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 ägg
  • ½ banan
  • 30 g sötmandel
  • 2 msk havregryn
  • 1 msk sötströ
  • 2 msk Finnerödjas Bara Bär - Hallon eller mosade hallon
  • Diverse grovt hackade nötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mixa samman ägg, banan, mandlar, havregryn och sötströ.
  3. Smörj och bröa en 12 cm springform och häll i smeten.
  4. Ringa över hallonmoset och rör runt en aning.
  5. Strö över grovhackade nötter.
  6. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…