Brytchoklad med torkade tranbär och pistaschnötter

Gastronomiöl: Bishops Finger passar utmärkt till!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Ca 100 g torkade tranbär
  • Ca 100- 200 g rostade skalade pistaschnötter
  • 400 g mörk blockchoklad
  • Bishops Finger öl

Gör så här

  1. Grovhacka torkade tranbär och rostade skalade pistaschnötter.
  2. Smält ca 400 g mörk block-choklad av god kvalitet och bred ut tunt på smörpapper.
  3. Strö över tranbär och nötter på varsin sida.
  4. Ställ in i frysen 10 minuter.
  5. Bryt chokladen i skärvor.
  6. Servera som spännande tillbehör till öl.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…