Chilikyckling med couscous och blue cheese

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 8 kycklinglårfiléer (ca 450 g)
  • 2 msk olivolja
  • 3 msk chilisås
  • 6 dl couscous
  • 2 msk strimlad basilika
  • 2 dl blue cheese dressing
  • 1 kruka romansallad
  • 8 tunna grissinis
  • salt
  • peppar
  • ev gräslök

Gör så här

  1. Krydda lårfiléerna med salt och peppar. Stek dem i olja ca 4 min per sida. Häll över chilisåsen och stek tills kycklingen tar färg och nästan blir lite svart. Blanda basilikan med cous-cousen. Varva i glas eller portionsskålar cous-cous, kyckling i bitar, blue cheese dressing (färdig eller blanda gräddfil med någon ädelost) och sallad. Avsluta med grissini och garnera med gräslök.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept