Chokladkaka med majsmjöl

Glutenfri och enkel

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 msk kakao
  • 3 ½ dl majsmjöl
  • 1 ½ dl socker
  • 1 ½ mjölk
  • 2 tsk bakpulver

Gör så här

  1. Vispa äggen i en skål. Tillsätt kakao och socker under omrörning. Fortsätt med mjölet blandat med bakpulvret och till sist mjölken.
  2. Låt smeten stå en halv timme så får majs mjölet suga i sig vätskan.
  3. Rör igen i två minuter.
  4. Smörj och mjöla en liten kakform.
  5. Grädda i 200 grader varm ugn ca 30 min.
  6. Ta ut kakan medans den fortfarande är lite kladdig inuti.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…