Chokladmousse med apelsinkrokant

Mäktigt, men mumsigt!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 100 g choklad (Marabou Apelsinkrokant)
  • 1 Japp eller Mars (55 g)
  • 2 äggulor
  • 1 ½ msk socker
  • ½ krm salt
  • 2 dl grädde
  • Konserverade mandarinklyftor

Gör så här

  1. Smält chokladkakorna i vattenbad. Vispa äggulor med socker och salt. Blanda ihop och låt svalna något.
  2. Vispa grädden hårt. Rör ned hälften i chokladblandningen. Vänd ned resten av grädden. Spara ev. en klick till garnering.
  3. Häll upp i portionsskålar. Ställ i kylskåp.
  4. Garnera vid servering med en klick grädde och mandarinklyftor.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…