Crossianter med choklad och apelsin

De här kan du ha i frysen - bra till oväntat besök.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3 ark smördeg
  • 12 bitar Marabous apelsinchoklad
  • Rivet skal av 1 apelsin
  • 1 litet ägg

Gör så här

  1. Kavla ut smördegen tills den är ca 2 mm tjock och skär den i trekanter.
  2. Lägg en chokladbit och lite rivet apelsinskal mitt på varje trekant, rulla ihop till en crossiant och låt vila i frysen i minst 1 timme.
  3. Pensla crossianterna med uppvispat ägg och baka i 200 grader i ca 10 minuter, de ska bli gyllenbruna.
  4. Serva medan de fortfarande är lite varma.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…