Emmas oliv- och kycklingpasta

Snabb och god vardagsmiddag att slänga ihop.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 400 gram valfri pasta
  • 500 gram kycklingfilé
  • 1 burk (400 gram) pastasås med olivsmak (använde Willys egna)
  • 4 stora champinjoner
  • ½ gul lök
  • 20 svarta oliver

Gör så här

  1. Börja med att koka upp pastavattnet, salta ordentligt.
  2. Skär kycklingen i bitar och stek så att de får fin färg.
  3. Tillsätt skivade champinjer, oliver och hackad lök. Krydda på salt, peppar, oregano och basilika.
  4. När det fått steka sig en stund tillsätter du pastasåsen med olivsmak, låt koka ihop.
  5. Släng i pastan och låt koka enligt tidsbeskrivningen på förpackningen.
  6. Smaklig måltid !

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr