Festlig persikokvarg

Påsk efterrätt.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 burk (250g ) kvarg
  • 1 burk (2 dl) vispbar vaniljsås
  • 1 burk (415 g) persika
  • 150 g mandelmassa
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 msk citronsaft
  • ½ dl socker

Gör så här

  1. Låt persikorna rinna av, tärna dem.
  2. Vispa vaniljsåsen till skum.
  3. Riv mandelmassan.
  4. Blanda citronsaften, socker, vaniljsockret, mandelmassan, frukten och den vispade vaniljsåsen i kvargen.Häll över desserten i en skål eller fördela den i portionsglas.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@racy

Citroncupcakes

Söta och goda citroncupcakes=) Gjorde dom till påsk så därför ett litet chokladägg på.

@mrsc

Äggtoddy

Äggtoddy är förmodligen påskens enklaste dessert. Dessutom kan du smaksätta den på många olika sätt, så att alla kan få sin favorit.