Flamberade plommon med vaniljkräm

Servera flamberade plommon med kräm av vanilj efter varmrätten. Krämig och god efterrätt!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 6 plommon
  • 1 dl Cointroue till flambering
  • Pistagenötter
  • Vaniljkräm:
  • 2 dl créme fraiche
  • 3 msk vaniljsocker

Gör så här

  1. Dela och kärna ur plommonen.
  2. Skär i bitar och värm i panna.
  3. Häll på cointrue och tänd sedan på.
  4. Ta bort skalen på ¾ av nötterna och blanda med plommonen.
  5. Lägg upp på fat och garnera med resten av nötterna.
  6. Blanda créme fraiche med vaniljsocker.
  7. Servera krämen till plommonen.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…