Frasiga miniblåbärspajer

Gör bottnarna och ta med på utflykten. Fyll dem med citruskvarg och blåbär när den ska ätas.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 100 g Svenskt Smör från Arla
  • 1 ½ dl vetemjöl
  • 1 dl havregryn
  • ½ dl strösocker
  • Fyllning:
  • 250 g Arla Köket Kesella kvarg citrus
  • 125 g färska blåbär

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret, ta från värmen och rör ner mjöl, havregryn och socker. Låt svalna något. Tryck ut degen i mazarinformar, gärna av papper.
  2. Grädda i mitten av ugnen ca 8 minuter. Låt kallna. Klicka i kvarg och toppa med blåbär.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…