Fromage med hallonsås

Hallonsåsen har fått spännande smak av mynta.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 gelatinblad
  • 250 g Kesella vanilj
  • 2 dl mini fraiche
  • 4 hackade valnötskärnor
  • Pressad saft av 1/2 citron
  • Hallonsås:
  • 2 dl hallon
  • 6-8 myntablad
  • 2-3 msk strösocker

Gör så här

  1. Låt gelatinet ligga i kallt vatten i 5 minuter. Blanda Kesella, mini fraiche och valnötter. Ta upp gelatinet ur vattnet. Låt det smälta tillsammans med citronsaften på svag värme i en kastrull. Låt svalna något och rör sedan ner det i valnötsblandningen.
  2. Häll upp i 4 små, vattensköljda glas eller portionsformar. Låt stelna i kylen ca 4 timmar. Mixa ingredienserna till såsen. Doppa formarna hastigt i varmt vatten och stjälp upp på assietter. Servera fromagen med såsen.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…