Frusen vaniljdröm

God i alla tider.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 färdig rund marängbotten
  • 400 g färska bär av valfri sort
  • 4 dl Milda vanilj visp

Gör så här

  1. Klä en springform 24 cm i diameter med gladpack.
  2. Lägg marängen i botten. Vispa milda vanilj visp kraftigt. Varva vanilj visp med ett bärlager i mitten och ett lager vanilj visp överst. Spara lite av bären.
  3. Ställ i frysen ett par timmar.
  4. Tag fram tårtan en liten stund innan servering och dekorera med resten av bären. Extra fin blir den om den dekoreras med några ätbara blommor. Servera och njut.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…