Fyllda champinjoner med fetaost

Mycket gott och lätt och göra... Gör vardagen lite lyxig med fyllda champinjoner innan middagen. Hoppas ni gillar detta lika mycket som jag gör. Det bästa med fyllda champinjoner är att man kan fylla dem med vad man vill. Min fyllning ovan är bara ett tips! Ett mycket gott tips! Enjoy!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 100 g fetaost
  • 6 soltorkade tomater
  • 4 stora champinjoner
  • 1 vitlöksklyfta
  • 100 g philadelphiaost med smak av tomat och basilika

Gör så här

  1. Ta bort stammen på champinjonerna och använd en tesked för att gröpa ur "hattarna" så mer fyllning får plats.
  2. För att få hattarna att stå still, skär av en tunn bit på "hatt-toppen" (eller vad man nu kan kalla det).
  3. Blanda philadelphiaosten, hackade soltorkade tomater och fint hackad vitlök i en skål. Fyll hattarna med röran och toppa med fetaost. In i ugnen, ca 250 grader, ca 10 minuter eller tills fetaosten fått färg och det bubblar i svamparna.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

Guldvinnare! Imponerande "fullträff" från Italien.
99 kr