Geishaglass

Man får göra den 1-2 dagar innan man ska äta den men det var det värt!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 3 dl grädde
  • 180 g grovhackad geisha

Gör så här

  1. Värm grädden i en kastrull utan att låta den koka. Rör i geishan under omrörning tills den är smält.
  2. Låt stå kallt i kylen minst 5 timmar, gärna över natten.
  3. Vispa upp till en fluffig kräm, tänk på att röra i botten där geishan lätt lägger sig.
  4. Lägg in den i frysen, rör med jämna mellanrum så glassen inte blir isig.
  5. Mums!

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…