Gittans smarriga chokladkaka

Tack Gittan för detta härliga recept

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 250 g marsipan eller mandelmassa
  • 125 g smör
  • 3 dl vispgrädde
  • 250 g mörk choklad
  • 250 g ljus choklad

Gör så här

  1. Marsipan eller mandelmassa kavlas och läggs i en springform (diameter cirka 22 cm) så att det täcker hela botten.
  2. Smält samman smör, grädde och choklad och låt svalna, men inte stelna.
  3. Häll chokladmassan över marsipanen och ställ i kylskåp över natten.
  4. Kan garneras med frukt eller bär och serveras med lättvispad vispgrädde som tårtbitar.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…