Glasbomb

Vi visar hur ni gör en egen tappning på den klassiska nobel-desserten, glassbomb!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 200 g vaniljglass
  • 150 g frysta hallon
  • 30 g florsocker
  • 2 msk citronjuice
  • 200 g färska hallon
  • 200 g maränger
  • 100 g choklad
  • Mynta

Gör så här

  1. 1. Börja med att mixa glassen mjuk och häll i en skål. Ställ in i frysen minst en halvtimme.
  2. 2. Koka upp frysta hallon, florsocker och citron och kyl sedan ned kompotten.
  3. 3. Ta ut skålen och varva med kompott, färska hallon, maränger och hackad choklad och toppa till sist med strimlad mynta.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…