Goda ingefärsbröd

Dessa kakor passar utmärkt till filmjölk.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 5 dl vetemjöl
  • 1 dl florsocker
  • 1 msk ingefära
  • 1 dl sirap
  • 125 g margarin

Gör så här

  1. Mät upp mjölet direkt på bakbordet. Gör en fördjupning och lägg i resten av ingredienserna. Arbeta samman allt till en deg. Forma degen till en rulle, 4-5 cm tjock, och låt den stå på kallt ställe en stund. Skär i tunna skivor och lägg kakorna på smord plåt. Grädda i ganska svag ungsvärme, 175 grader, i 10-12 minuter.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…