Grillade nektariner och persikor

Medelhavsfrukt och getost i läcker kombination med vanilj, honung & mynta.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 4 persikor
  • 4 nektariner
  • 1 vaniljstång
  • 2 msk flytande honung
  • 150 g getost
  • Ev. Några myntablad

Gör så här

  1. Dela och kärna ur frukten. Skär varje frukt i 6 klyftor. Dela vaniljstången på längden och skrapa ut fröna.
  2. Blanda fröna (spara stången) med honungen.
  3. Lägg frukterna på ett stort ark aluminumfolie.
  4. Ringla över honungen och lägg på vaniljstången. Förslut paketet väl. Se till att skarvarna är vända uppåt.
  5. Lägg paketet på grillen ca 15 minuter (eller direkt på glöden då den börjar falna.)
  6. Lägg upp frukten på ett fat . Smula över osten. Garnera ev. med myntablad.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…