Grönpepparkyckling

Enkelt och lätt

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 2 grillade kycklingar
  • 2 msk smör
  • 1-2 msk grönpeppar (torkad)
  • 2 msk dijonsenap
  • 5 dl vispgrädde
  • 2 msk portvinsgelé
  • 2 msk soja
  • .

Gör så här

  1. Smält smöret och fräs den krossade grönpepparen. Rör i senap och häll på grädden, lägg i gelé, soja och låt puttra en stund.
  2. Häll såsen över kycklingbitarna och låt stå över natten.
  3. Ställ formen i 175 grader varm ugn i ca 10-15 min, så att det blir genomvarmt.
  4. Servera ris eller pressad potatis till.
  5. Lycka till !

Kommentarer

hej låter jättegott, jag undrar vad hittar man portvins gele?

Liknande recept

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr