Kyckling med paprika sås och ris
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Det tar lite tid att göra denna rågsurdegen men det lönar sig att göra den. Den överlever hur länge som helst i kylskåpet bara du matar den (med mjöl och vatten) en gång per vecka. Och sen förvarar du den i kylskåpet och när du känner för att baka så tar du bara ut den. Enkelt och bra!
Jag köpte färdig grillad kyckling som jag la ner i såsen strax innan jag serverade.
Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…
Cayennepeppar är starkt så ta lite i taget.
För dig som älskar pannkaka men inte använder mjöl
Supergott, nyttigt och enkelt! Jag använder laktosfri turkisk yoghurt, så blir rätten helt laktosfri.
En längtan till Turkisk mat