Hallon con kessella

otroligt frisk och lätt dessert med rik konsistens och smak.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 liter färska eller tinade, avrunna hallon
  • 1 vaniljstång
  • 2 burkar kessella
  • Lönnsirap
  • citronmeliss

Gör så här

  1. Servera hallonen relativt torra på tallrik Dela färsk vaniljstång på längden och skrapa ur kärnan ( gojset) Koka stången och fröna några minuter i ett par matskedar vatten. Låt svalna. Blanda med kesella och lägg på tallriken Värm lönnsirap och häll över hallonen Garnera med cironmeliis eller mintblad. Dela med goda vänner

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr