Hallongelé

Det här är ett slags winergum som man kan ha på julens dessertbord!

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 25 g gelatinpulver
  • 100 g socker
  • 3 dl hallonpuré
  • 1½ dl vatten
  • Socker

Gör så här

  1. Koka upp och ha i gelatin.
  2. Häll upp i en keramikform så den blir ca 2 cm hög.
  3. Låt stelna.
  4. Ta låss gelét ock skär i små kuber.
  5. Rulla dem sedan i strösockret.
  6. (Se på förpakningen hur du gör med gelatinet.
  7. Jag har gjort detta med fördigköpt puré.)

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…

Nyhet i beställningssortimentet
99 kr