Happy New Year

Läckert för ögat och väldigt gott för gommen.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 200 g Odense rosa Figurmarcipan med jordgubbssmak
  • 200 g Odense grön Figumarcipan med päronsmak
  • 300 g Odense Grand Cru Mandelmassa
  • 200 g Odense Grand Cru Chokladknappar

Gör så här

  1. Kavla ut marsipanerna till tre fyrkantiga plattor av varje färg, ca 4 mm tjocka.
  2. Kavla ut mandelmassan till fyra plattor, ca 2,5 mm tjocka. Alla plattor ska vara lika stora.
  3. Smält chokladknapparna i mikrovågsugn .
  4. Pensla choklad på plattorna och, innan chokladen stelnar, lägg samman dem kant i kant så att färgerna varvas.
  5. Skär upp i stänger, ca 0,5 cm tjocka

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…