Jordgubbsbellini

En variant på klassikern från Harrys bar i Venedig.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 flaska wild strawberry, mousserande smultronvin
  • 1 flaska persikojuice
  • Några färska skivade jordgubbar

Gör så här

  1. Fyll 6 kylda champagneglas till 1/3 med persikojuice.
  2. Tillsätt några skivor jordgubbar i varje glas.
  3. Fyll på med iskall wild strawberry.
  4. Servera som välkomstdrink.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@begeanka

Malins varma välkomstdrink

Värmer fint efter Valborgselden. Huvudingrediensen är äppeljuice och det är viktigt att den är färskpressad och inte gjord på koncentrat. Signum och Tropicana är…

@irrevirre

Goda snittar

Alltid trevligt att servera ett par olika tilltugg till välkomstdrinken. De här gillar de flesta.

@mrsc

Skinkrulle

Matig rulltårta att servera till välkomstdrinken eller på buffén. Går utmärkt att göra dagen innan.