Julig brieost

Ett litet småplock till första advent, uppesittarkvällen eller precis när du vill.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • Brieost
  • 1 dl russin
  • Glögg
  • Färdiga pepparkakor

Gör så här

  1. Lägg cirka 1 deciliter russin i en liten kastrull. Fyll på med glögg så att det knappt täcker russinen. Låt sjuda på svag värme i 8 minuter.
  2. Ta kastrullen från värmen och låt russinen svälla en stund.
  3. Skär brieosten i avlånga rektanglar och placera på fat. Fördela russinen och strö smulade pepparkakor över alltsammans.

Kommentarer

Så gott och så lätt att göra. Kommer att göra det fler gånger. Tack för ett bra recept. Högsta betyg.

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…