Kantarellrisotto

Kantarellrisotto

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 1 liten burk kantareller, eller 10 färska
  • 1 gul lök
  • 4 dl avorioris
  • 10 dl vatten
  • 4 msk Touch of taste kantarellfond
  • 2 dl riven parmesanost
  • Salt
  • Peppar
  • Olivolja

Gör så här

  1. Hacka löken, dela kantarellerna i mindre bitar och fräs i olivolja. Tillsätt riset och låt fräsa med under omrörning, därefter vatten lite i taget. Häll i fond, låt sjuda på svag värme 20-25 minuter.
  2. Rör om då och då. Rör ner parmesanost och smaka av med salt och peppar. Servera som ensamrätt eller med parmaskinka, stekt kött eller fisk.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…