Kasslersås

Kassler och pepparrot är en perfekt kombination! Denna sås går att äta till både pasta och potatis.

Vad tycker du om receptet?

Ingredienser

  • 250-300 g skivad kassler
  • 1 purjolök
  • 125 g Cantadou pepparrot
  • 2 dl crème fraiche
  • 1-2 msk pepparrot
  • Ca 2 tsk Dijonsenap
  • ½-1 tsk salt
  • Smör till stekning

Gör så här

  1. Strimla den skivade kasslern.
  2. Ansa purjolöken, strimla och hacka den. Bryn purjolöken i smör i en stekpanna eller traktörpanna tills den blir mjuk. Ha i kasslern.
  3. Blanda i övriga ingredienser och smaka av med pepparrot, senap och salt. Koka upp och låt småkoka i 10-15 minuter.

Kommentarer

Inga kommentarer

Liknande recept

@snuttan66

Chokladrulle

Jättegod rulle som alla som har smakat den älskar den. Väldigt lätt att göra dessutom. i det receptet jag hittade så var det halva…